Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kalvefilet som steak med bagte tomater og krydrede kartofler

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 1 t. 5 min.

Opskrift
Kartofler vaskes. Rødløgene skæres i strimler. Hvidløgene pilles og halveres. Tomater klippes fra stilken men blomsten må gerne blive derpå. Timian og rosmarin hakkes groft og alt vendes sammen. Drys med salt og peber og bag det hele i ovnen ved 175 grader i 45 min. Efter 20 min. varmes en pande godt op og kalvesteaks brunes på begge sider og især på fedtkanten. ”Steg” steaks færdige i ovnen i 10 min. sammen med kartoflerne og lad dem trække i 10 min. et lunt sted lige inden servering. Serverings forslag: Dertil en grøn salat mix med eksempelvis peberfrugter, avokado og oliven Dressing af creme fraiche 18% med masser af finthakket purløg, basilikum og persille

Se opskriften som hel side

Ingredienser

650.00 Små kartofler g Frugt & grønt
650 g Små kartofler
2.00 Rødløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Rødløg
6.00 Fed hvidløg stk. Frugt & grønt
6 stk. Fed hvidløg
1.00 Blomme tomater Bakke Frugt & grønt
1 Bakke Blomme tomater
0.00 2 Kviste frisk timian 2 Kviste frisk timian Frugt & grønt
2 Kviste frisk timian
0.00 2 Kviste rosmarin 2 Kviste rosmarin Kolonial
2 Kviste rosmarin
1.00 Olie eksempelvis solsikkekerne eller mild olivenolie dl {quantity} {uom} Olie eksempelvis solsikkekerne eller mild olivenolie Kolonial
1 dl Olie eksempelvis solsikkekerne eller mild olivenolie
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90