Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Grillet laks med sushiris og avocado-wasabi mos

Icon
Forberedelse: 10 min.
Icon
Tilberedningstid: 20 min.

Opskrift
Kog risene som anvist på pakken. Rør i risene med en gaffel, kom risvinseddike og salt i. Form de varme ris til en aflang pølse og tril i wasabi-sesame krydderi. Risene kan også serveres til i en skål drysset med krydderi. Halver avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud i en skål. Mos med en gaffel og smag til med citronsaft, wasabi paste, salt og peber. Krydr laksefileterne med salt og peber og dryp med lidt citronsaft. Grill laksen ca. 4 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Server med ris og avocadomos og drys godt med karse. Tip: Hvis børnene ikke kan lide wasabi, kan det sagtens udlades.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Sushi ris dl Kolonial
4 dl Sushi ris
5.00 Vand dl Øvrige
5 dl Vand
1.00 Risvinseddike spsk. Kolonial
1 spsk. Risvinseddike
2.00 Groft salt tsk. Kolonial
2 tsk. Groft salt
1.00 Wasabi sesame krydderi spsk. Kolonial
1 spsk. Wasabi sesame krydderi
3.00 Modne avocado stk. Frugt & grønt
3 stk. Modne avocado
2.00 Wasabi pasta tsk. Kolonial
2 tsk. Wasabi pasta
4.00 Laksefileter stk. {Quantity} {UOM} Laksefileter Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Laksefileter
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.00 Friskpresset citronsaft Friskpresset citronsaft Frugt & grønt
Friskpresset citronsaft
0.00 Karse Karse Frugt & grønt
Karse
Tilbehør

Budget. ciabattabrød og sugarsnaps

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90