Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Vegebiks med spejlæg og syltede græskar

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 20 min.

Opskrift
Skræl kartofler og selleri og skær dem i terninger på ca. 2x2 cm. Pil løg og skræl rødbeder og skær dem i terninger på ca. 1x1 cm. Lav 2 bageplader klar med bagepapir. Bland grøntsagerne på den ene med rosmarin, olie, salt og peber. Fordel grøntsagerne på de 2 plader. Bag dem i varmluftovn ved 200 grader i ca. 35 minutter, til de er brune og møre. Steg æggene i olie på panden. Hak evt. persille. Server biksemaden med spejlæg. syltede græskar og evt. rugbrød, ketchup og et persilledrys.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

600.00 Økologiske kartofler g Frugt & grønt
600 g Økologiske kartofler
500.00 Økologisk knoldselleri g {Quantity} {UOM} Økologisk knoldselleri Frugt & grønt
500 g Økologisk knoldselleri
300.00 Økologiske løg g Frugt & grønt
300 g Økologiske løg
400.00 Økologiske rødbeder g Frugt & grønt
400 g Økologiske rødbeder
2.00 Kviste rosmarin el. tørret rosmarin spsk. Kolonial
2 spsk. Kviste rosmarin el. tørret rosmarin
4.00 Økologisk olivenolie spsk. {Quantity} {UOM} Økologisk olivenolie Kolonial
4 spsk. Økologisk olivenolie
0.00 Lidt salt og peber Kolonial
0 Lidt salt og peber
Tilbehør

4 økologiske æg Økologisk olivenolie til stegning Økologiske syltede græskar evt. økologisk rugbrød, persille og økologisk ketchup

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90