Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Hellefisk med squash og gremolata

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Pensl fileter med olivenolie og krydr med salt og peber. Skyl persillen godt og dup den tør. Riv skallen af citronen og hak den sammen med persille til gremolata. Riv squashen i lange bånd med en ostehøvl. Grill eller steg squashstrimlerne på en rygende varm pande 1 min. på hver side. Grill eller steg fisken ved rigtig god varme ca. 3 min. på hver side afhængig af tykkelse. Anret fisken på tallerkenerne sammen med squash. Drys med gremolata og oliven og server med kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Fileter af hellefisk stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Fileter af hellefisk
0.00 Olivenolie til pensling Olivenolie til pensling Kolonial
Olivenolie til pensling
0.00 Salt og peber tsk. Salt og peber Kolonial
Salt og peber
1.00 Persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Persille
1.00 Ubehandlet citron stk. Frugt & grønt
1 stk. Ubehandlet citron
2.00 Squash stk. Frugt & grønt
2 stk. Squash
1.00 Små sorte oliven lille gl Øvrige
1 lille gl Små sorte oliven
Tilbehør

små nye kartofler vendt i lidt smeltet smør og drysset med gremolata

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90