Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Rigatoni med hummerhaler, fennikel og chili

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog pastaen aldente som anvist i letsaltet vand. Sæt de optøede hummerhaler til afdrypning. Snit chili og fennikel fint. Steg hummerhaler, chili og fennikel i lidt olivenolie med chilismag ved god varme 2-3 min. Kom hakket tomat ved og kog kraftigt et kort øjeblik. Smag til med salt og peber og vend pastaen i saucen. Server straks drysset med lidt fennikeltop eller dild.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

400.00 Rigatoni eller penne g Kolonial
400 g Rigatoni eller penne
1.00 Princip! hummerhaler eller vanamei rejer pk Kød, fisk & fjerkræ
1 pk Princip! hummerhaler eller vanamei rejer
1.00 Stor rød chili uden kerner stk. Frugt & grønt
1 stk. Stor rød chili uden kerner
1.00 Fennikelknold stk. Frugt & grønt
1 stk. Fennikelknold
0.00 Lidt olivenolie med chili Lidt olivenolie med chili Kolonial
Lidt olivenolie med chili
1.00 Hakkede tomater med chili ds Kolonial
1 ds Hakkede tomater med chili
0.00 Salt og peber tsk. Salt og peber Kolonial
Salt og peber
0.00 Dild eller fennikeltop Dild eller fennikeltop Frugt & grønt
Dild eller fennikeltop
Tilbehør

lunt groft brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90