Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Fisk på grøn bund

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Fisken gås efter for ben og drysses med groft salt. Der fintrives ½ tsk. skal af limen. Derefter halveres limen, og saften presses ud. Limeskal og -saft blandes sammen med rasp, krydderurter og peber. Fisken aftørres let med et stykke køkkenrulle, og krydderurteblandingen fordeles på halvdelen af fileten, der foldes sammen. 1 skive skinke, hvor fedtkanten er skåret af, pakkes om hvert stykke fisk. Til bunden snittes forårsløgene i stykker á ca. 1 cm. Gulerødderne skrælles og rives groft. Squashen skæres i tynde stave. Grønsagerne lægges i bunden af et ovnfast fad. Krydderurter, salt og peber røres i. Fiskepakkerne lægges ovenpå, og retten tilberedes ved 200° C i ca. 35 min. på næstnederste ovnrille, til fisken er mør. Servering Fisk på grøn bund serveres med ovnstegte kartofler fx små saltbagte kartofler og salat til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Fileter af torsk, sej, laks eller Pangasius stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Fileter af torsk, sej, laks eller Pangasius
1.00 Usprøjtet lime stk. Frugt & grønt
1 stk. Usprøjtet lime
2.00 Hakkede krydderurter, friske eller frossen persille spsk Frugt & grønt
2 spsk Hakkede krydderurter, friske eller frossen persille
1.00 Rasp spsk. Kolonial
1 spsk. Rasp
4.00 Lufttørret skinke skiver Kølevarer
4 skiver Lufttørret skinke
0.00 Bund: Bund: Øvrige
Bund:
1.00 Forårsløg bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Forårsløg
4.00 Gulerødder stk. Frugt & grønt
4 stk. Gulerødder
1.00 Squash stk. Frugt & grønt
1 stk. Squash
2.00 Hakkede krydderurter, friske eller frosne spsk Frugt & grønt
2 spsk Hakkede krydderurter, friske eller frosne
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90