Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt fisk med ærte pure og sommersalat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Findel de optøede ærter i en foodprocessor eller multihakker sammen med olie og smag til med salt og peber. Vend fileterne i en panering af hvedemel, salt og peber. Steg fileterne på en varme pande i smør og olie ca. 2 min. på hver side. Rør fraiche, eddike, sukker, salt og peber sammen. Skyl salaten grundigt og snit ærterne på langs. Bland med salat og hæld dressingen over. Server salaten til fisken sammen med ærtepure og kartofler. Tip. Giv evt. ærterne et kort opkog hvis optøningen skal gå ekstra stærkt.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 LuxusGrønt fine ærter dl Frostvarer
4 dl LuxusGrønt fine ærter
1.00 Rapsolie spsk. Kolonial
1 spsk. Rapsolie
450.00 Rødspættefileter g Kød, fisk & fjerkræ
450 g Rødspættefileter
1.00 Hvedemel dl Kolonial
1 dl Hvedemel
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
0.00 Smør og olie til stegning Smør og olie til stegning Kolonial
Smør og olie til stegning
1.00 Fraiche 6% dl Ost & mejeri
1 dl Fraiche 6%
0.50 Eddike dl Kolonial
0.5 dl Eddike
2.00 Sukker spsk Kolonial
2 spsk Sukker
1.00 Hovedsalat stk. Frugt & grønt
1 stk. Hovedsalat
1.00 Sugar snaps ps. Frugt & grønt
1 ps. Sugar snaps
Tilbehør

kogte kartofler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90