Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Lynstegt and med ris og ærter

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Pil skindet af andebrystet og skær kødet i strimler på tværs af kødtrådede. Vend kødet i en marinade af sesamolie, østerssauce, sambal oelek, limesaft og sukker. Kog risene som anvist og lad kødet trække imens. Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske. Skær den i skrå halvtykke skiver. Halver sukkerærter og sugar snaps på langs. Lynsteg først halvdelen af kødet, læg det til side og lynsteg resten af kødet. Kom kødet tilbage i wokken, tilsæt grøntsager og lynsteg 2 min. Bland med ris, smag til med ekstra østersauce og chili og drys med ærteskud.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Andebryst stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. Andebryst
1.00 Sesamolie spsk. Kolonial
1 spsk. Sesamolie
0.50 Østerssauce dl Kolonial
0.5 dl Østerssauce
1.00 Sambal oelek tsk. Kolonial
1 tsk. Sambal oelek
1.00 Limesaft spsk. Frugt & grønt
1 spsk. Limesaft
1.00 Sukker tsk Kolonial
1 tsk Sukker
3.00 Brune ris dl Kolonial
3 dl Brune ris
1.00 Agurk stk. Frugt & grønt
1 stk. Agurk
1.00 Sukkerærter ps. Frugt & grønt
1 ps. Sukkerærter
1.00 Sugar snaps ps. Frugt & grønt
1 ps. Sugar snaps
1.00 Ærteskud eller ærtespirer bk. Frugt & grønt
1 bk. Ærteskud eller ærtespirer

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90