Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Cuvette med spidskålsalat og kærnemælkscreme
Tilberedningstid:
30 min.
Opskrift
Krydr cuvetten med salt og peber. Brun den ved 225°C i 15 min., sænk temperaturen til 175°C og steg i endnu ca. 20 min. . Brug et stegetermometer – den er rosa ved 60°C. Snit spidskålen, skær radiserne i tynde skiver og bland med dild, gem ¼ til dressingen. Pisk kærnemælk, cremefraiche, eddike og hakket dild sammen. Smag til med sukker, salt og peber. Skær cuvetten i tynde skiver på tværs af kødtrådene og server med salat, dressing samt små nye kartofler.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
1.00
Cuvette
kg
Kød, fisk & fjerkræ
1 kg Cuvette
0.00
Salt, groftkværnet peber
Salt, groftkværnet peber
Kolonial
Salt, groftkværnet peber
1.00
Spidskål
stk.
Frugt & grønt
1 stk. Spidskål
2.00
Radiser
bdt.
Frugt & grønt
2 bdt. Radiser
1.00
Dild
bdt.
Frugt & grønt
1 bdt. Dild
1.00
Kærnemælk
dl.
Ost & mejeri
1 dl. Kærnemælk
1.00
Cremefraiche 38%
dl.
Ost & mejeri
1 dl. Cremefraiche 38%
1.00
Eddike
spsk.
Kolonial
1 spsk. Eddike
0.00
Sukker, salt og peber
Sukker, salt og peber
Kolonial
Sukker, salt og peber
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"Hverdag/OPSKRIFT_Cuvette_m_spidskaalsalat_og_kaernemaelkscreme.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90