Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Cuvette med spidskålsalat og kærnemælkscreme

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Krydr cuvetten med salt og peber. Brun den ved 225°C i 15 min., sænk temperaturen til 175°C og steg i endnu ca. 20 min. . Brug et stegetermometer – den er rosa ved 60°C. Snit spidskålen, skær radiserne i tynde skiver og bland med dild, gem ¼ til dressingen. Pisk kærnemælk, cremefraiche, eddike og hakket dild sammen. Smag til med sukker, salt og peber. Skær cuvetten i tynde skiver på tværs af kødtrådene og server med salat, dressing samt små nye kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Cuvette kg Kød, fisk & fjerkræ
1 kg Cuvette
0.00 Salt, groftkværnet peber Salt, groftkværnet peber Kolonial
Salt, groftkværnet peber
1.00 Spidskål stk. Frugt & grønt
1 stk. Spidskål
2.00 Radiser bdt. Frugt & grønt
2 bdt. Radiser
1.00 Dild bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Dild
1.00 Kærnemælk dl. Ost & mejeri
1 dl. Kærnemælk
1.00 Cremefraiche 38% dl. Ost & mejeri
1 dl. Cremefraiche 38%
1.00 Eddike spsk. Kolonial
1 spsk. Eddike
0.00 Sukker, salt og peber Sukker, salt og peber Kolonial
Sukker, salt og peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90