Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Tyrkisk kalv med rød bulgur og pita

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Svits bulguren et kort øjeblik i en gryde sammen med knust hvidløg, paprika, spidskommen og tomatpure. Tilsæt vand samt lidt salt og lad det simre under låg i 15 min. Fordel salattern og oliven på kødstykkerne og rul dem sammen. Luk med en kødnål. Steg det 2-3 min. på hver side på en varm pande. Rist pitabrødene og server dem til kødet sammen med bulguren. Drys godt med mynte.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

250.00 Fuldkorns bulgur g Kolonial
250 g Fuldkorns bulgur
2.00 Fed hvidløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Fed hvidløg
2.00 Paprika tsk. Kolonial
2 tsk. Paprika
0.50 Stødt spidskommen tsk. Kolonial
0.5 tsk. Stødt spidskommen
1.00 Konc. tomatpuré spsk. Kolonial
1 spsk. Konc. tomatpuré
5.00 Vand dl Kolonial
5 dl Vand
0.00 Salt Salt Kolonial
Salt
8.00 Napolisteak eller venø steak stk. Kød, fisk & fjerkræ
8 stk. Napolisteak eller venø steak
1.00 Salattern med oliven og krydderier bg Ost & mejeri
1 bg Salattern med oliven og krydderier
0.00 Olivenolie til stegning Olivenolie til stegning Kolonial
Olivenolie til stegning
1.00 Frisk mynte bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Frisk mynte
4.00 Jumbo pita eller Somun pita stk. Brød
4 stk. Jumbo pita eller Somun pita

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90