Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Pulled Pork Burger

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 9 t.

Opskrift
Ovnen opvarmes til 90 grader. Nakkefileten lægges i stegeposen, hvori der hældes BBQ sauce og pillede hvidløg. Posen lukkes, rystes og placeres på en bageplade eller i en alu-bakke. Der prikkes et par huller i stegeposen, så de æggehvidestoffer, der vil være i kødet, kan fordampe. Kødet tilberedes i ca. 9 timer, hvorefter det i kort tid køler ned, og derefter skæres der hul i stegeposen og kødet pilles fra hinanden med en gaffel. Stegesaften, der har været i posen under tilberedningen, tilsættes efter behov - alt efter hvor blød og saftig en konsistens, der ønskes. Når nakkefileten er pillet fra hinandenm fyldes det i de lunede burgerboller sammen med coleslaw og så er burgeren klar til servering.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.50 Dansk Nakkefilet kg {Quantity} {UOM} Dansk Nakkefilet Kød, fisk & fjerkræ
1.5 kg Dansk Nakkefilet
1.00 BBQ sauce fl. {Quantity} {UOM} BBQ sauce Kolonial
1 fl. BBQ sauce
1.00 Stegepose stk. Husholdning
1 stk. Stegepose
3.00 Hvidløg fed {Quantity} {UOM} Hvidløg Frugt & grønt
3 fed Hvidløg
0.00 Burgerboller Burgerboller Brød
Burgerboller
0.00 Coleslaw Coleslaw Kølevarer
Coleslaw

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90