Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Okseroast med coleslaw og krydderurter som pynt

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
(Grillmetode: 50/50) Okseroast: Gør grillen klar til 50/50 - grillmetode. Brun okseroasten af ved direkte varme, og grill den herefter færdig over den indirekte (med låg på grillen), til den når en kernetemperatur på 75 grader. Lad den herefter hvile i 10 minutter inden udskæring. Coleslaw: Lav coleslaw'en af gulerødder, hvikål, rødløg og hjemmelavet coleslaw-dressing. Skræl og riv gulerødderne på et rivejern, eller alternativt skræl dem i fine, tynde skiver, så man får en coleslaw med et lidt anderledes udseende. Bland herefter gulerødderne med hakket eller revet hvidkål og hakket rødløg. Lav dressingen ved at blande mayonnaise, dijon-sennep, hvidvinseddike, cremefraiche, citronsaft, tabasco, salt og peber. Bland til sidst den færdige dressing sammen med gulerødder, hvidkål og rødløg. Server med groft brød eller flutes og krydderurter som ekstra pynt.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Okseroast stk. {Quantity} {UOM} Okseroast Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Okseroast
2.00 Gulerødder stk. {Quantity} {UOM} Gulerødder Frugt & grønt
2 stk. Gulerødder
0.25 Hvidkål stk. Frugt & grønt
0.25 stk. Hvidkål
1.00 Rødløg stk. Frugt & grønt
1 stk. Rødløg
2.00 Mayonnaise spsk. Kolonial
2 spsk. Mayonnaise
1.00 Dijonsennep spsk. Kolonial
1 spsk. Dijonsennep
1.00 Hvidvinseddike spsk. Kolonial
1 spsk. Hvidvinseddike
2.00 Creme fraiche spsk. Ost & mejeri
2 spsk. Creme fraiche
0.50 Saft fra 0.5 citron stk. Saft fra 0.5 citron Frugt & grønt
Saft fra 0.5 citron
5.00 tabasco dråber Kolonial
5 dråber tabasco
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90