Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Grillet wasabi laks med vilde ris, spidskål og spinat
Tilberedningstid:
30 min.
Opskrift
Skyl risene i koldt vand og kog dem møre i letsaltet vand som anvist. Rør soja, chilisauce, sesamolie og limesaft sammen, vend risene heri og lad dem trække til de er kolde. Snit spidskålen og bland den og spinaten med risene. Pensl laksefileterne med olie og krydr med wasabi, salt og peber.Grill laksen ca.4 min. på hver side afhængig af tykkelse og server med vild ris-kål.
Tip. Hvis børnene ikke lige er til wasabi, så kan den sagtens udlades.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
3.00
Vilde ris
dl
Kolonial
3 dl Vilde ris
0.25
Soja
dl
Kolonial
0.25 dl Soja
0.25
Sød chilisauce
dl
Kolonial
0.25 dl Sød chilisauce
1.00
Mørk sesamolie
spsk
Kolonial
1 spsk Mørk sesamolie
0.25
Limesaft
dl.
Frugt & grønt
0.25 dl. Limesaft
1.00
Spidskål
stk.
Frugt & grønt
1 stk. Spidskål
1.00
Dole baby spinat
lille ps.
Frugt & grønt
1 lille ps. Dole baby spinat
4.00
Laksefileter
stk.
Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Laksefileter
0.00
Olie til pensling
Olie til pensling
Kolonial
Olie til pensling
1.00
Wasabi – sesam krydderi
tsk
Kolonial
1 tsk Wasabi – sesam krydderi
0.00
Salt, peber
Salt, peber
Kolonial
Salt, peber
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"Hverdag/OPSKRIFT_Grillet_wasabi_laks_m_vilde_ris_spidskaal_og_spinat.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90