Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Grillet wasabi laks med vilde ris, spidskål og spinat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skyl risene i koldt vand og kog dem møre i letsaltet vand som anvist. Rør soja, chilisauce, sesamolie og limesaft sammen, vend risene heri og lad dem trække til de er kolde. Snit spidskålen og bland den og spinaten med risene. Pensl laksefileterne med olie og krydr med wasabi, salt og peber.Grill laksen ca.4 min. på hver side afhængig af tykkelse og server med vild ris-kål.

Tip. Hvis børnene ikke lige er til wasabi, så kan den sagtens udlades.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

3.00 Vilde ris dl Kolonial
3 dl Vilde ris
0.25 Soja dl Kolonial
0.25 dl Soja
0.25 Sød chilisauce dl Kolonial
0.25 dl Sød chilisauce
1.00 Mørk sesamolie spsk Kolonial
1 spsk Mørk sesamolie
0.25 Limesaft dl. Frugt & grønt
0.25 dl. Limesaft
1.00 Spidskål stk. Frugt & grønt
1 stk. Spidskål
1.00 Dole baby spinat lille ps. Frugt & grønt
1 lille ps. Dole baby spinat
4.00 Laksefileter stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Laksefileter
0.00 Olie til pensling Olie til pensling Kolonial
Olie til pensling
1.00 Wasabi – sesam krydderi tsk Kolonial
1 tsk Wasabi – sesam krydderi
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
Tilbehør

brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90