Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Venøsteak med strimlet squash saute

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær ost i 8 lige store stykker og læg dem på kødstykkerne. Kom lidt pesto (4 tsk.) hen over og rul dem sammen. Luk med en kødnål eller tandstik. Skær squashene i strimler med et julienne jern eller med en kartoffelskræller. Snit forårsløgene og sauter dem sammen med squash i lidt olivenolie 2-3 min. Smag til med pesto (6 tsk), salt og peber. Steg kødet 2-3 min. på hver side på en varm pande, krydr med salt og peber og anret det på en bund af squash.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

8.00 Venø steaks eller Napoli steaks stk. Kød, fisk & fjerkræ
8 stk. Venø steaks eller Napoli steaks
125.00 Frisk mozzarella g Ost & mejeri
125 g Frisk mozzarella
10.00 Grøn pesto tsk. Kolonial
10 tsk. Grøn pesto
0.00 Olivenolie til stegning Olivenolie til stegning Kolonial
Olivenolie til stegning
2.00 Squash stk. Frugt & grønt
2 stk. Squash
1.00 Forårsløg bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Forårsløg
0.00 Olivenolie Olivenolie Kolonial
Olivenolie
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
Tilbehør

pasta eller kartofler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90