Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Snobrød med pølser rullet i krydret ketchup

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
8 stk.

Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt salt. Hæld næsten alt melet i, og ælt dejen godt igennem til den er glat. Hvis den stadig er for klistret – så tilsæt lidt mere mel. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 min. Find en snobrødspind, afbark og spids den evt. i den ene ende. Pinden må gerne være lang så du ikke skal sidde helt inde i bålet. Tag en klat dej, og rul den til en lang pølse. Rør ketchup og krydderi sammen og smør lidt af det på pølserne. Hold grillpølsen ind mod pinden og sno dejen omkring pind og pølse. Jo tyndere brød, desto hurtigere bliver det bagt. Hold snobrødet ind over gløderne, der må endelig ikke være flammer så brændes det, og bag det stille og roligt lysebrunt og lækkert i ca. 15 min.

Tips. Dejen kan også blandes med blandes med fx ost, skinketern og/eller krydderurter og bages som boller i lerurtepotter som har ligget i vand først og er penslet godt indvendig med olie.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.50 Vand dl Kolonial
2.5 dl Vand
25.00 Gær g Ost & mejeri
25 g Gær
1.00 Salt tsk. Kolonial
1 tsk. Salt
400.00 Mel g Kolonial
400 g Mel
1.00 Ketchup dl Kolonial
1 dl Ketchup
1.00 Barbecuekrydderi eller karry tsk. Kolonial
1 tsk. Barbecuekrydderi eller karry
8.00 Grillpølser stk. Kølevarer
8 stk. Grillpølser
8.00 Lange friske pinde stk. Øvrige
8 stk. Lange friske pinde

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90