Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Laks med citron og krydderurter

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Krydr laksesiden med salt og peber og læg citronskiver samt dildkviste oven på. Læg til sidst smør i små stykker øverst. Pak først fisken ind i bagepapir så den er lukket tæt og derefter i alufolie så bagepapiret ikke brændes. Bag laksen imellem gløderne, ikke varmere end at man kan holde en hånd ind over. Giv laksen ca. 15 min. afhængig af laksen tykkelse og lad den hvile 5 min. inden den pakkes ud. Rør cremefraiche og dild sammen og smag til med salt og peber. Server dildcremen til laksen sammen med kartofler eller brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Helt laksefilet, Minna stykke Kød, fisk & fjerkræ
1 stykke Helt laksefilet, Minna
0.00 Salt og groftkværnet peber Salt, groftkværnet peber Øvrige
Salt, groftkværnet peber
0.50 Citron i tynde skiver stk. Frugt & grønt
0.5 stk. Citron i tynde skiver
3.00 Dildkviste stk. Frugt & grønt
3 stk. Dildkviste
25.00 Smør g Ost & mejeri
25 g Smør
0.00 Et stort stykke bagepapir Et stort stykke bagepapir Husholdning
Et stort stykke bagepapir
0.00 Et kæmpe stort stykke grillfolie eller alufolie Et kæmpe stort stykke grillfolie eller alufolie Husholdning
Et kæmpe stort stykke grillfolie eller alufolie
2.50 Creme fraiche dl Ost & mejeri
2.5 dl Creme fraiche
2.00 Hakket dild spsk. Frugt & grønt
2 spsk. Hakket dild
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
Tilbehør

kartofler eller brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90