Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Hamburgerryg BBQ style

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid:

Opskrift
BBQ-saucen laves ved at blende dijonsennep, ketchup, farin, hvidløg, engelsk sauce og oregano sammen til en lind sauce. Grillen forvarmes til indirekte grillning – det vil sige, at du placerer kullene i hver sin side af kulristen. Placér hamburgerryggen i en stegholder midt på grillristen – så der ikke er kul direkte under. Pensl jævnligt med BBQ-saucen, til hamburgerryggen har en kernetemperatur på cirka 75 grader. Grilltid er omkring 1 time og 20 minutter. Lad den færdiggrillede hamburgerryg stå og trække i cirka 10-15 minutter, før den skæres i skiver. Serveringsforslag: Server den grillede hamburgerryg med en frisk spidskålssalat af fintsnittet spidskål, skyllede spinatblade, tørrede tranebær og fintsnittet rødløg. Vend derefter salaten rundt med med æblecidereddike og rapsolie. Krydr salaten med lidt salt og peber.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Hamburgerryg stk. {Quantity} {UOM}Hamburgerryg - ca. 800 g Kølevarer
1 stk.Hamburgerryg - ca. 800 g
0.00 BBQ-sauce: BBQ-sauce: Øvrige
BBQ-sauce:
1.50 Dijonsennep spsk. Kolonial
1.5 spsk. Dijonsennep
5.00 Ketchup spsk. Kolonial
5 spsk. Ketchup
5.00 Brun farin spsk. Kolonial
5 spsk. Brun farin
4.00 Fed presset hvidløg stk. Frugt & grønt
4 stk. Fed presset hvidløg
2.00 Engelsk sauce spsk. Kolonial
2 spsk. Engelsk sauce
0.50 Oregano tsk. Kolonial
0.5 tsk. Oregano
Tilbehør

½ spidskål ½ bakke spinatblade 1 lille håndfuld tranebær ½ rød løg 2 spsk æblecidereddike 3 spsk rapsolie Salt/peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90