Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Spaghetti med feta, pinjekerner, citron og persillepesto

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Findel persilleblade, parmesan, hvidløg og olivenolie i en multihakker, eller med en stavblender. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og kom halvdelen i pesto. Blend til pestoen har en grov konsistens og smag til med salt og peber. Kog spaghettien aldente som anvist på emballagen i letsaltet vand. Hæld vandet fra og bland med pesto. Drys med smuldret feta samt resten af pinjekernerne og server straks.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Bredbladet persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Bredbladet persille
50.00 Frisk revet parmesan g Ost & mejeri
50 g Frisk revet parmesan
1.00 Fed hvidløg stk. Frugt & grønt
1 stk. Fed hvidløg
0.50 Olivenolie dl Kolonial
0.5 dl Olivenolie
40.00 Pinjekerner g Kolonial
40 g Pinjekerner
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
400.00 Spaghetti g Kolonial
400 g Spaghetti
150.00 Feta eller hel salatost Øvrige
150 Feta eller hel salatost

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90