Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Fersken-blommesalat med krydret flankesteak

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Krydr kødet med græsk – og barbequekrydderi. Grill flanksteaken 4-5 min. på hver side afhængig af tykkelse og lad den hvile lidt inden den skæres i tynde skiver på tværs af kødtrådene. Halver ferskner og blommer, fjern stenen og skær dem i både. Hak chilien og bland med eddike, olie, salt og peber. Vend blommer og ferskner i marinaden og anret på et fad sammen med skiver af flanksteaks. Drys med spæde salater samt valnøddekerner og server med brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

600.00 Flanksteak g Kød, fisk & fjerkræ
600 g Flanksteak
1.00 Græsk krydderiblanding spsk. Kolonial
1 spsk. Græsk krydderiblanding
2.00 Barbeque krydderiblanding tsk. Kolonial
2 tsk. Barbeque krydderiblanding
4.00 Ferskner stk. Frugt & grønt
4 stk. Ferskner
4.00 Blommer stk. Frugt & grønt
4 stk. Blommer
1.00 Rød chili uden kerner stk. Frugt & grønt
1 stk. Rød chili uden kerner
2.00 Hvidvinseddike spsk. Kolonial
2 spsk. Hvidvinseddike
0.50 Olivenolie dl. Kolonial
0.5 dl. Olivenolie
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
1.00 Spæde salater bk. Frugt & grønt
1 bk. Spæde salater
50.00 Grofthakkede valnøddekerner g Kolonial
50 g Grofthakkede valnøddekerner
Tilbehør

brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90