Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Tikka Masala kylling med rispilaf og spinatsalat
Forberedelse:
1 t. 20 min.
Tilberedningstid:
30 min.
Opskrift
Skyl og tør kyllingen indvendigt. Krydr den indvendigt med salt og peber.
Gem 1 spsk. spicemix til risene, og pisk resten af spicemix’et sammen med kokosmælken. Læg kyllingen i et ovnfast fad og smør den med krydderi-/kokosblandingen.
Steg kyllingen ved 175°C i ca. 1 time og 20 min. Dryp jævnligt med stegesky.
Rist ris, hakket løg og Tikka Masala krydderi et kort øjeblik i en gryde.
Tilsæt kanel og bouillon og lad risene koge under låg i 15 min. for svag varme.
Bland med mynteblade fra ½ bundt mynte.
Resten af myntebladene blandes med spinat, rødløg i tynde skiver, agurk i halve skiver
og tørret frugt. Kassér stegeskyen, den er alt for fedtholdig og partér kyllingen.
Server med ris og salat.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
0.00
Fersk kylling, ca 1200 - 1600 g
Kød, fisk & fjerkræ
0 Fersk kylling, ca 1200 - 1600 g
0.00
Groft salt, peber
Groft salt, peber
Kolonial
Groft salt, peber
1.00
Tikka Mesala spicemix
brev
Kolonial
1 brev Tikka Mesala spicemix
0.50
Kokosmælk light
dl
Kolonial
0.5 dl Kokosmælk light
4.00
Basmati ris
dl
Kolonial
4 dl Basmati ris
1.00
Løg
stk.
{Quantity} {UOM} Løg
Frugt & grønt
1 stk. Løg
1.00
Stang kanel
stk.
Kolonial
1 stk. Stang kanel
6.00
Hønsebouillon
dl
Kolonial
6 dl Hønsebouillon
1.00
Frisk hakket mynte
bdt.
Frugt & grønt
1 bdt. Frisk hakket mynte
1.00
Baby spinat
ps.
Frugt & grønt
1 ps. Baby spinat
1.00
Rødløg
stk.
Frugt & grønt
1 stk. Rødløg
1.00
Agurk
stk.
Frugt & grønt
1 stk. Agurk
0.50
Tidens fruger, tørrede
ps.
{Quantity} {uom} Tidens fruger, tørrede
Kolonial
0.5 ps. Tidens fruger, tørrede
Tilbehør
Server med ris og salat.
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"Hverdag/OPSKRIFT_Tikka_Masala_kylling_m_rispilaf.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90