Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Indisk lam med melonsalat og mynteraita på naanbrød.

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Krydr lammekødet med karry, salt og peber. Brun lammekronen på en varm pande og steg det færdigt i ovnen ved 175°C i ca. 12-14 min. Rør yoghurt og hakkede mynteblade sammen og smag til med salt og peber. Halver melonen, fjern kernerne, skær i både og fjern skallen. Skær melonkødet i grove tern og snit løgene. Vend det i en marinade af olie og citron krydret med salt og peber. Drys med mandler og mynteblade og server salaten sammen med raita til lammekødet.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

500.00 Lammekrone eller lammesteaks g Kød, fisk & fjerkræ
500 g Lammekrone eller lammesteaks
2.00 Stærk karry tsk Kolonial
2 tsk Stærk karry
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
250.00 Græsk yoghurt g Ost & mejeri
250 g Græsk yoghurt
0.50 Mynteblade bdt. Frugt & grønt
0.5 bdt. Mynteblade
2.00 Meloner gerne forskellige stk. Frugt & grønt
2 stk. Meloner gerne forskellige
2.00 Salatløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Salatløg
2.00 Olie spsk. Kolonial
2 spsk. Olie
2.00 Citronsaft spsk. Frugt & grønt
2 spsk. Citronsaft
50.00 Grofthakkede mandler g Kolonial
50 g Grofthakkede mandler
0.50 Frisk mynte bdt. Frugt & grønt
0.5 bdt. Frisk mynte
Tilbehør

4 mini naanbrød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90