Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kyllingekrebinetter med rosmarin-glaserede gulerødder

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog perlespelt som anvist. Form kødet til fire krebinetter og pak dem ind i kalkunbacon. Krydr med peber og brun dem et par minutter på hver side. Steg dem færdige i ovnen ved 200°C i ca. 12 minutter. Skyl rødderne og braiser dem i smørbar sammen med rosmarin ved lav varme i ca. 6 minutter så de stadig har bid. Bland med perlespelt og drys godt med krydderurter. Server rødderne til krebinetterne.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

300.00 Perlespelt g Kolonial
300 g Perlespelt
1.00 Havsalt tsk. Kolonial
1 tsk. Havsalt
600.00 Hakket kylling g Kød, fisk & fjerkræ
600 g Hakket kylling
125.00 Kalkunbacon fra Den Grønne Slagter g Kølevarer
125 g Kalkunbacon fra Den Grønne Slagter
0.00 Friskkværnet peber Friskkværnet peber Kolonial
Friskkværnet peber
1.00 Olie spsk. Kolonial
1 spsk. Olie
500.00 Gulerødder g Frugt & grønt
500 g Gulerødder
25.00 Levevis smørbar g Ost & mejeri
25 g Levevis smørbar
2.00 Rosmarinkviste tsk. Frugt & grønt
2 tsk. Rosmarinkviste
0.00 Friske krydderurter Friske krydderurter Frugt & grønt
Friske krydderurter

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90