Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Landbrød med squash og spinat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
(1 stort brød eller 12-16 store boller)

Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt salt, olivenolie, squash, spinat, ost og fuldkornsmel. Rør dejen sammen og tilsæt hvedemelet lidt af gangen. Ælt dejen til den er glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time. Slå dejen ned og form den til et stort brød. Læg det på en bageplade og lad dem hæve tildækket i ca. 1 time til det er hævet til dobbelt størrelse. Spray eller pensl med vand og bag brødet ca. 30 min. ved 200°C. Formes dejen til boller bages de ved 225°C i 15-20 min.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

25.00 Gær g Ost & mejeri
25 g Gær
3.00 Lunkent vand dl Øvrige
3 dl Lunkent vand
1.00 Salt tsk. Kolonial
1 tsk. Salt
0.50 Olivenolie dl Kolonial
0.5 dl Olivenolie
0.50 Groftrevet squash stk. Frugt & grønt
0.5 stk. Groftrevet squash
50.00 Frisk baby spinat g Frugt & grønt
50 g Frisk baby spinat
150.00 Revet ost fx emmentaler g Ost & mejeri
150 g Revet ost fx emmentaler
200.00 Fuldkornsmel fx fuldkornsdurum eller spelt g Kolonial
200 g Fuldkornsmel fx fuldkornsdurum eller spelt
475.00 Hvedemel g Kolonial
475 g Hvedemel

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90