Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Frankrig - Coq au Vin - kylling i vin

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Parter kyllingen. Steg baconternene sprøde i en stegegryde og læg dem til side. Brun champignonerne og læg dem til side. Brun kyllingestykkerne, krydr med knust hvidløg, salt og peber. Tilsæt peberkorn, timian og laurbærblade, hæld rødvinen over og kog 30 min. Kom skalotteløg, bacon og champignon ved og lad det simre ca. 10 min. Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand. Smag til, drys med hakket persille og server med salat, brød, kartofler eller ris.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Kylling (ca. 1,2 kg) stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Kylling (ca. 1,2 kg)
150.00 Bacon i tern g Kølevarer
150 g Bacon i tern
250.00 Rengjorte champignon g Frugt & grønt
250 g Rengjorte champignon
0.00 Olie til bruning Olie til bruning Kolonial
Olie til bruning
2.00 Fed hvidløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Fed hvidløg
0.50 Kraftig rødvin fl. Øvrige
0.5 fl. Kraftig rødvin
6.00 Peberkorn stk. Kolonial
6 stk. Peberkorn
3.00 Timiankviste stk. Frugt & grønt
3 stk. Timiankviste
2.00 Laurbærblade stk. Frugt & grønt
2 stk. Laurbærblade
200.00 Pillede skalotteløg g Frugt & grønt
200 g Pillede skalotteløg
0.00 Majsstivelse til jævning Majsstivelse til jævning Kolonial
Majsstivelse til jævning
0.00 Salt, peber, sukker Salt, peber, sukker Kolonial
Salt, peber, sukker
0.00 Persille Persille Frugt & grønt
Persille

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90