Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Appelsin-ingefær glaseret medister i baconsvøb

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Læg medisterpølsen på en bageplade og smør den med en blanding af appelsinmarmelade og ingefær-sirup. Sno baconskiverne omkring og steg medisterpølsen i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter. Abrikossauce: Bring appelsinsaft, bouillon, ingefær, nelliker og abrikoser i kog, og lad det koge 10 minutter ved svag varme. Fjern nellikerne og blend saucen. Smag til med salt og peber. Hyldebærkål: Bring balsamico og hyldebærsaft i kog, tilsæt rødkål og varm det i lagen 2-3 minutter ved jævn varme. Skær medisterpølsen i mindre stykker og server med ristet brød, abrikossauce og hyldebærkål.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

600.00 Medister g Kød, fisk & fjerkræ
600 g Medister
75.00 Appelsinmarmelade g Kolonial
75 g Appelsinmarmelade
2.00 Sirup med ingefærsmag spsk. Kolonial
2 spsk. Sirup med ingefærsmag
150.00 Bacon i skiver g Kød, fisk & fjerkræ
150 g Bacon i skiver
6.00 Grahamsbrød skiver Brød
6 skiver Grahamsbrød
0.00 Abrikossause: Abrikossause: Øvrige
Abrikossause:
2.00 Friskpresset appelsinsaft dl Frugt & grønt
2 dl Friskpresset appelsinsaft
2.00 Bouillon dl. Kolonial
2 dl. Bouillon
1.00 Knust ingefær tsk. Frugt & grønt
1 tsk. Knust ingefær
4.00 Nelikker stk. Kolonial
4 stk. Nelikker
6.00 Soltørrede abrikoser stk. Frugt & grønt
6 stk. Soltørrede abrikoser
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.00 Hyldebærkål: Hyldebærkål: Øvrige
Hyldebærkål:
400.00 Snittet rødkål g Frugt & grønt
400 g Snittet rødkål
0.50 Balsamico dl Kolonial
0.5 dl Balsamico
0.50 Koncentreret hyldebærsaft dl Øvrige
0.5 dl Koncentreret hyldebærsaft

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90