Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Indien - Tandoori kylling med ris pullao

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær vingespidserne af og klip den op langs rygbenet. Læg kyllingen fladt ud på en bageplade, skær nogle dybe ridser i kødet med en skarp kniv, specielt ved låret og pensl den med tandoori rørt med olie. Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i ca. 35 min. Check at kødet er stegt ved at prikke med en gaffel og se om kødsaften er klar. Hak løget og svits det i olie på en pande sammen med krydderier og ris. Tilsæt vand og lad det koge under låg i 12 min. Sluk for varmen, tilsæt rosiner og tranebær og lad det trække endnu 12 min. Smag til, drys med græskarkerner samt mynte. Parter kyllingen og server den sammen med risene.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Kylling, 1200 g stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Kylling, 1200 g
1.00 Tandoori krydderi spsk. Kolonial
1 spsk. Tandoori krydderi
2.00 Olie spsk. Kolonial
2 spsk. Olie
1.00 Løg stk. Frugt & grønt
1 stk. Løg
0.50 Stødt spidskommen tsk. Kolonial
0.5 tsk. Stødt spidskommen
0.25 Kardemomme tsk. Frugt & grønt
0.25 tsk. Kardemomme
1.00 Salt tsk. Kolonial
1 tsk. Salt
4.00 Basmati ris dl Kolonial
4 dl Basmati ris
6.00 Vand dl Øvrige
6 dl Vand
0.50 Rosiner dl Kolonial
0.5 dl Rosiner
0.50 Soltørrede tranebær dl Kolonial
0.5 dl Soltørrede tranebær
2.00 Ristede græskarkerner spsk. Kolonial
2 spsk. Ristede græskarkerner
0.00 Mynte Mynte Frugt & grønt
Mynte

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90