Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Grøn pilaf med kylling og quinoa

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog quinoa-bulgur som anvist. Skær kødet i strimler og vend det i fennikelfrø, oregano, hvidløg og olivenolie. Del broccolien i små buketter og kog den 2 min. i letsaltet vand. Snit porre samt bladselleri. Steg kyllingen ved jævn varme 3-4min. , tilsæt grønsagerne og steg endnu 3 min. Kom den kogte quinoa-bulgur ved, steg et kort øjeblik og smag til med salt og peber. Drys med græskarkerner og server med groft brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Quinoa-bulgur ps. Kolonial
1 ps. Quinoa-bulgur
450.00 Kyllingeinderfileter g Kød, fisk & fjerkræ
450 g Kyllingeinderfileter
0.50 Fennikelfrø tsk. Kolonial
0.5 tsk. Fennikelfrø
1.00 Oregano tsk. Kolonial
1 tsk. Oregano
2.00 Fed knust hvidløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Fed knust hvidløg
2.00 Olivenolie spsk. Kolonial
2 spsk. Olivenolie
1.00 Broccoli bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Broccoli
2.00 Porrer stk. Frugt & grønt
2 stk. Porrer
4.00 Bladselleri stilke Frugt & grønt
4 stilke Bladselleri
0.00 Lidt ekstra olivenolie til stegning Lidt ekstra olivenolie til stegning Kolonial
Lidt ekstra olivenolie til stegning
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.50 Ristede græskarkerner dl Kolonial
0.5 dl Ristede græskarkerner
Tilbehør

brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90