Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Mulligatawny suppe

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Kog kyllingefileterne 10 min. i bouillon og hold dem varme. Snit porrer og bladselleri og skær gulerødderne i små tern. Rist karryen et kort øjeblik i olie, tilsæt ris samt urter og rist endnu et kort øjeblik. Tilsæt bouillon og linser og kog 12 min. Skær æblerne i små tern og kog dem med i suppen de sidste 5 min. Pluk kyllingekødet i mindre stykker og kom det i suppen lige inden servering. Server med lunt naanbrød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

3.00 Kyllingefileter, 450 g stk. Kød, fisk & fjerkræ
3 stk. Kyllingefileter, 450 g
1.50 Hønsebouillon l Kolonial
1.5 l Hønsebouillon
2.00 Porrer stk. Frugt & grønt
2 stk. Porrer
2.00 Bladselleri stilke Frugt & grønt
2 stilke Bladselleri
3.00 Gulerødder stk. Frugt & grønt
3 stk. Gulerødder
1.00 Karry spsk. Kolonial
1 spsk. Karry
1.00 Olie spsk. Kolonial
1 spsk. Olie
1.00 Basmati ris dl Kolonial
1 dl Basmati ris
1.00 Røde linser dl Kolonial
1 dl Røde linser
2.00 Æbler stk. Frugt & grønt
2 stk. Æbler
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
Tilbehør

naanbrød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90